Malzeme:

Yarım bardak süt
8 bardak et suyu
125 gram mantar
Biraz tuz
1 kahve fincanı un
Yarım limon
Yarım demet nane
2 çorba kaşığı (silme) sofra margarini

Yapılışı:

İyice ayıklayıp yıkadığınız mantarları bir kaba koyun. Limon suyunu ilave edin. Karıştırıp bırakın. Öte yandan yağı tencereye koyup kızdırın hafifçe.

Mantarları atıp 1-2 dakika kavurduktan sonra et suyunu ilave edin, bırakın kaynasın. Ayrı bir kapta karıştırıp hallettiğiniz sütle unu, kaynamakta olan çorbaya ilave edin. Tuzunu da koyup karıştırın. Ve orta ateşte 20 - 25 dakika pişirip indirin. Üzerine, kıyılmış naneyi serpip sıcak sıcak servis yapın.