Kullanılacak malzeme (12 kişi için)

6 yumurta,
6 çorba kaşığı toz şekeri,
600 gram Kars tipi eritme peynir,
150 gram rendelenmiş sütlü çikolata.

Yapımı

Yumurtaların sarılarıyle toz şekerini çırparak iyice köpürtmeli. Karışım iyice köpürüp renk değiştirmeye başlayınca bunu yavaş yavaş karıştırırken beri yanda çırpılarak kar köpüğü durumuna getirilmiş yumurta aklarını azar azar katıp yedirmeli. Beri yanda peyniri iyice macun durumuna getirmeli ve buna rendelenmiş çikolatayı katmalı. Yumurtalı karışımı yavaş yavaş karıştırırken peynirli karışımdan azar azar katmalı. İki karışım birbirine yedirilince karıştırmaya ara vermeden devam etmeli. Sonra bu karışımı servis vaktine kadar buzdolabında tutmalı. Bu kremanın buzdolabında en azından üç saat kalacağını göz önünde bulundurmak gerekir.