Malzeme

2 adet yufka
600 grampazı
2 adet kuru soğan (ince kıyım)
150 gram margarin
60 gram rende kaşa,
2 adet yumurta (çırpılmış)
1 adet yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
1 dilim limonsuyu
tuz ve karabiber

Tarif

Margarin yağda soğanlar pembeleşinceye kadar kavrulur içine kıyılmış pazı ilave edilip,2dk. daha kavrulup soğumaya alınır. Soğuduktan sonra,tuz,karabiber, rende kaşar ilave edilip bekletilir.

Yufkanın biri açılıp,üzerine çırpılmış yumurta sürülür. İkinci yufka üstüne konur. Hazırlanan pazılı harç yufkaya eşit şekilde yayıp, bir baştan bir başa dürülerek sarılır. Tepsiye konup, üzerine yumurta sarısı ,limon suyu,çırpıp sürülerek orta hararetli fırında 30 dk. pişirilir.